kärleken.....

ja fy fan vad skönt det e ..... anton kom hem idag,, min vackra lilla skit,,, vi sitter här nu allihop,,, hela vår familj,,, vi har dukat upp med olika goda ostar, salta kex o druvor, vi äter o känner kärleken i hela rummet,, jag ryser då jag ser tillbaks på hur det varit,, bott i källare, i bilar o hos andra inte så värst rumsrena polare. ångesten va lixom det som präglade hela mitt liv då,, trasig i armvecken efter allt stickande där,,, tunn som fan, skämdes för att jag fanns till. jag visste aldrig vart jag skulle sova då jag tände av,, visste aldrig hur jag skulle få kraft att orka med ett enda steg till därute,, va så djävla trött på o hela tiden bara slita för att få en dos, få en sovplats, lite mat. det va allt jag gjorde,,,, jagade o slet för att kunna fortsätta äcklas av mig själv,,, hela tiden.
mmmm,, o nu sitter jag här med en familj!!!? vad fan va det som hände,,, jag e den tacksammaste personen i mitt liv... jag ser åt sidan o där sitter de... min lilla familj,,, vi bor trångt, jag trivs med det,,, vill att de ska finnas o höras hela tiden, känner mig trygg då,,, vi e inte rika,, men det känns så,, det känns som om våra tillgångar aldrig kan ta slut, känns så just nu iallafall,,, tror det e kärlek som berikar oss så.
visst vi blir arga ibland,, vi blir dumma oxå,, men vi älskar varandra passionerat, faaaaaaan vad det e vackert.
medans vi ätero talar om vad vi upplevt under tiden vi varit ifrån varandra under sommaren så ligger den nykomne albin där pappa mest av vill ligga hela tiden,,, nämligen o suger på mammas tutte,, en vacker mamma e vad hon e,,,,, stämningen gör att skinnet bara reser sig på hela min kropp,,, nu ska fortsätta njuta medans livet bjuder detta till mig,,,, kram.

känns bättre nu,,,,

a det känns mycket bättre nu,,, min ångest e väl fortfarande väldigt påtaglig,,, jag vill inte såramaria,,, faaaaan jag vill inte det.!!!!
nu e det så,,, även jag vart sårad men det betyder inte så mycket faktiskt,,, det e det som e skillnaden numer,, jag försöker inte få det att låta som att jag oxå vart ledsen eller att hon va oxå dum,,, nej, den funkar inte mer för mig... jag vil ta ansvar för mitt liv o mina beteenden själv,, jag har varit djävligt dum nu o det gör så satans ont att jag nästan går sönder,,, kan ej reparera heller o det gö att jag får lite panik.
men det känns som sagt mycket bättre nu, det vart en bra dag o jag kunde släppa tankarna på det som skett igår, vi va o åt ute o handlade lite, märks att jag har blivit mer vuxen i mitt sätt att tackla livet fan, så skönt att inte bara fastna i allt jobbigt hela tiden,,, kan ta en paus då o då för att va med i livet trots att jag har det jobbigt inom mig. behöver inte va som en unge som ej fått sitt godis o bara tycka synd om mig själv hela tiden,, fan vad det e skönt asså! nej då vi va o handlade o åt så lixom talade vi inte om problemen vi haft,,, vi bara gjorde det vi skulle o vi såg till att ha trevligt under tiden,,, fan det e ett tecken på mognad,,, stolt jag blir.
jag har en fantastisk relation med min kvinna o vi älskar varandra så mycket,,, kan säga att det e så, för jag vet det o det har jag aldrig kunnat förr. ja e säker på vad jag har för kvinna, hon e ärlig mot mig,jag e ärlig mot henne, hon e den hon e med mig o jag med henne, fan vicket lyx, minns hur jag har tampats med att inte kunna stå för vem jag e av rädsla för att bli sårad i helamitt liv o nu e det såhär!! det väl häftigt ändå.
ja livet e verkligen ingen dans på rosor men om jag inte kan acceptera det för vad det e "vilket ofta e fallet" så kan jag heller inte ta del av det, om jag inte kan visa att jag kan bli ledsen, då blir jag heller aldrig riktigt glad,,, om jag inte kan va riktigt djävla arg´, ja då kan ja inte heller veta vad kärlek e... det e så för mig iallafall,,, det e motsättningarna som håller mig nyfiken på livet, det e dom som gör det intressant att leva, det e passionen för resultat som jag tillfredställer genom att va nyfiken, o dt e tack vare att jag e nyfiken som jag fortsätter,,,,, det e samma sak med allt för mig,,, just e det kärleken som e på tapeten det varierar om jag bara har ögon o öron öppna..... jag älskar dig maria tack för att du berikar mitt liv med din existens o ditt glödheta temperament.

en jobbig dag.....

usch, igår va ingen toppendag direkt,,, va så osams med min ängel!! gjorde o sade så dumma saker till henne o ja skäms så innihelvete!!! gud vad jag älskar henne, maria min drömkvinna,, o så blir det så djävla fel ibland.
vet att det kan ha o göra med all den stress som vi upplever nu med albin o allt men det ska inte bli så att man blir dum för det,,, ok det va en gång,, vi bråkar sällan o jag vet att man bör göra det ibland oxå,,, lixom rensa luften,, men både jag o maria har ett djävla humör båda två så det blir lixom ett krig som mellan nord o syd då vi går ut på fältet.
idag ska vi iallafall gå ut o ha det lite mysigt o lämna kryptan vi bor i, har suttit fast här för länge o vi går inpå varann hela tiden,,, klart det blir jobbigt.
jag ska va en bra kille ida, ska va en förstående man, en bra vän o jag ska framförallt vara nykter idag.
vet inte vad som gör det men har fan inte ens tänkt på att jag vill knarka på jättelänge nu. kan vara för att jag har annat o tänka på men jag brukar bli sugen på droger i just sådana situationer,, massor att göra stress o brådis.. hmmm får för mig att mitt problem inte längre e att hålla mig nykter mer,,, snarare hur jag ska få till livet på bästa sätt,,, hur ska jag vara,? hur vill jag vara? o vem vill jag vara,,,,,,,,, vad vill jag ha i mitt liv som i sin tur bidrar med den kvalitet som jag önskar ha på livet??? jaja ska fundera på det tills ikväll så skriver jag mer om det då,,,,,kram. 

hej o hå!!!!

ja nu börjar jag få lite koll på läget,,, har varit ne jobbig vecka på många vis,,, en underbar på annu fler vis.
har fått rutin nu jag o maria på detta med matning, blöjor, mys, o så har jag satt igång att tattuera igen,,, tror det e bra att kasta sig in gamla rutine så fort som möjligt.. det e ju så att albin kommit in våra liv o inte tvärtom.
känner mig lycklig idag, lite seg men djävligt glad över att få vara jimmy, jag e nykter, jag har kärlek, det enda jag inte e tacksam för idag e att det e så innihelvete varmt att man fan får slag nästan.
vaknade imorse av att min älskade lilla ängel bad mig att gå upp till albin,,,, hon ville sova,,, fan va mysigt det e att få vara med om detta asså!!!
igår hade vi en ganska jobbig dag,,, maria har inte fått tillräckligt med bröstmjlk så vi ger albin tillägg o då känner hon sig otillräcklig,,, ja förstår precis hur hon känner,,, så djävla jobbigt att jag inte kan göra annat än att bara se på o finnas till,, skulle underlätta om det fanns någon sån mirakelkur som gjorde att mjölken ba sprutar ur tuttarna,,, men det finns ju ingen sådan. tror iallafall att det blir bättre snart med det där.
nu sitter pinglan o äter, albin sover o jag sitter o skriver,,, hahaha,,, fan har ofta tänkt på hur en del människor kan skriva att "nu sitter jag o tittar på tv o äter kalaspuffar" när jag vet att de sitter skriver när dom säger så! märkligt vad folk e dumma egentligen,,, snacka om dålig på att ljuga lixom.
idag ska jag vara nykter vad som än sker,,, ska va en bra man idag, min kvinna ska jag försöka ta hand om så bra jag bara kan, ska försöka få henne att känna lite mer av den kärlek jag känner till henne idag, vad söt hon e, hon satte just et plåster på mitt ben. mmmmm vi har en fin relation jag o min ängel,, känns så skönt att vi ej glömmer varandra i all denna snurr som vi lever i, vi stannar alltid till minst en gång om dagen o lixom bara visar att vi e viktiga för varandra,,, det e så fint tycker jag,,, när vi e som mest stressade eller oroliga så gör vi det oftare... fan vad jag e kär!!! ska gadda lite idag ska bli skönt att möta lite nya människor,,, fan det e alltid intresant... ha en bra dag,,,, kram

de e nice!!!

ja fan de e nice,,, känner en obeskrivlig känsla idag,,,, ser att jag lyckats ganska bra fanimej,,,, å guuuud va snygg hon e min tjej, hon e fan det vackraste jag vet,,blir ju inte mycket brottning såhär efter att hon fött barn o så,, men gud vad jag längtar efter att få henne igen,,, hon doftar så gott hon e så vacker o jag älskar henne så jag kan dö.... men den som väntar på något gott!!! tror det bara stärker vårt förhållande,,,, sen e det mysigt o längta efter varandra,, jag saknar maria ofta som fan,,, det räcker att hon o jag inte kramats nog ofta en dag så saknar jag henne, när vi sitter för långt ifrån varandra framför tvn så saknar jag henne,, det spelar ingen roll om det blir sådär varmt så man nästan kladdar fast o varandra o det blir lite oskönt,,,,, vill att det ska va så... mmmm jag e så kär i henne.
Idag kom det en kund som jag gaddat o han va så nöjd,,, sånt gör mig glad det e den på bilden här.
ja den e djävla cool faktiskt,,, undrade vad han ville då han sade att han ville ha en raggarclown??? men det va en häftig ide,,, nej nu ska jag va med mitt barn o min kvinna... hörs imorgon.... 

nytt liv...

japp jag har ett nytt liv idag,,,, o det nya livet älskar jag,,, det e ju inte en dans på rosor men jag e helt nöjd fan.
nu har jag ett barn, det känns helt ofattbart för mig asså! jag lever en kvinna som jag älskar tokmycket,,, hon har en grabb som jag älskar som min egen,,, jag e far åt ett litet barn som e så vackert som jag älskar, jag har bra kontakt med min mor o mina systrar igen o det e jag så tacksam för, jag har goda vänner som bara vill va mina vänner,,, de förväntar sig inte mer av mig o de älskar jag,,,,, jag tattuerar o det älskar jag,,,,,, min oro över pengar e borta tack vare att jag inte tar droger mer, jag har pengar på fickan o mat i alla mina skåp, vi har fyllt vårt hem med en massa fina saker jag o min ängel,,, saker som vi äger,,, som e våra,,, inget stulet eller så o det e en djävligt skön känsla att verkligen äga det man har, o på tal om känslor så börja jag även äga mina känslor o det e grymt.
asså jag behöver påminna mig om hur allt blivit ibland, för jagtappar nappen då o då,,,, påminna mig om vad jag uppnått på bara typ ett år, för jag har drömma o mål som ja vill kirra o då behöver jag komma ihåg var jag va o jag e idag för att bli upmuntrad att fortsätta sträva efter det jag vill ha. för nu sitter jag o känner att det luktar spya om mig,, hahahaha ja fyfan vad han e skön min grabb,, lixom ba äter skiter o spyr hela tiden.
ida kommer jag ihåg att återigen ta ett beslut att va som än händer så ska jag va nykter idag, jag ska lova att inte va sur i onödan,,,, va det igår, men vad har jag o va sur för??? ser ju nu när jag läser hur mycket kärlek det finns i mitt liv,,, o kärleken det e den viktigaste ingrediensen i ett bra liv..... o så får jag ju inte glömma att jag faktiskt börjar känna en ganska stor kärlek till mig själv oxå,,,viktigt viktigt!!!!! ha det så hörs vi.......

skönt att vakna,,,

det e skönt att vakna fortfarande,,, trode att albin skulle slipa bort de där sköna morgnarna med kaffe o cigg på balkongen, men icke, visst,,,! jag e lite trött o så men allt e så mysigt. har fixat i vårat hem, städat o fejat i två dagar nu med min underbara mor som e på besök. o om det e fint hemma, inge grus på golvet o så, ja då kan maria slappna av o göra det som hon vill,,, nämligen att bara få snöa in i albin. men gud vad hon e trött min ängel, nu efter hon ammat klart o albin vaknar igen så tar jag o matar med koppen så hon får sova till på eftermiddagen,,,, hon har ju knappt sovit inatt sade hon,,,, hmmm vill inte att det ska va så för att det kan bli dålig stämning o det vill inte jag.
guuud va de e härligt att leva asså,,, fan vad tacksam jag e, hela tiden bara reser sig alla strån på kroppen för att jag e så lycklig, det finns inget som slår livet när man gör rätt grejor,,,,, nu ska jag ut o leva det så hörs vi ikväll igen,,,,, kram.

till parken....

nu ska jag, maria, min mor,adam o pappas fina till bolounger parkan o käka glass,,, fan vad mysigt mitt liv e asså. maria o albin har sovit hela dagen tills nu o då oassar jag på att hugga dom innandesomnar igen,,,, man vill ju ut i luften, meninte för att det e nyttigt utan för att man ju får skryta litet med att manju har en familj numer... hahahha aaaa fan vad lyckig o stolt jag e....

fy attan!!!

guuud vad han e fin! nu lever jag för dig gubben,,,, tänka att du lixom bara tog över på ett ögonblick,, du vände uppochner på allt,,, o det e jag glad för. jag måste nu lova dig att börja ta än mer ansvar för hur jag lever mitt liv, ska försöka låta din oskyldiga blick förbli så,,,, jag älskar dig så ja nästan spricker lilla vän, när jag ser di i ögonen sådär länge som ja brukar gör, duvet då jag talar om för dig hur mycket jag älskar dig,,, så ser det ut som om du fattar,,, e det så? sånt tänker jag på hela tiden,,,, undrar om jag e4 tillräcklig. vill bara tala om att mitt hjärta har ett nytt rum nu,,, det du byggt på i tio månader,, nu har du flyttat in där o jag vill hälsa dig välkommen hem min älskade unge, kram pappa.

mitt livs känsla!!!

tänk att han e här nu!här e resultatet... snygg va? så djävla stolt e jag. tänk att det kunde ske för mig oxå. äh ville bra visa fortsätter sedan,,

bb nästa!!!!

happ,,, nue det dags att sätta igång då,,, med förossningen asså..... kl 11,30 ska dom sätta igång oss,,, fan va nervigt det e. men det ska bli skönt att få se honom,,, undrar hur han ser ut egentligen,,, tror att han e helsnygg,,, det måste bli så.. fan jag e ju snygg som fan o maria e ju värsta bombnedslaget!! jaja har inte tid nu men jag hör av mig snart!!! kramar.

oj vilken dag!!!!!

har haft en väldigt svängig dag idag,,,,,, började med att skämma bort min lilla pingla litet,, tog en bra lunch med maria o hennes familj som kommit på överaskande besök igår kväll. avrundade förmiddagen med att bevittna ett plågsamt besök hos tandläkaren,,,,,,,,,, fick ett samtal,,, vill du va talare på ett möte ikväll? japp sade jag utan att tveka en sekund, sen gick det en sekund o jag vart livrädd! men vafan tänkte jag, jag kör.
åkte till köpcentrat o fortsatte att frossa i butiker med maria,,, jag njöt så varje sekund,, tänk att jag står här idag,,öh, med detta livet! blir så överväldigande ibland att jag nästan tappar andan.
då jag kom till den lokal jag skulle tala i senare på kvällen så va jag lugn, visste att jag hade något att ge,,, det bara måste va så, dom har ju gett mig så mycket o nu skulle jag bara ge lite tillbaks,,,,,det gick bra faktiskt,,, växte av det massor. sen avslutade vi kvällen på en mysig liten restaurang inne i stan, var så lycklig då,,, där gick jag med med rak rygg, nykter o städad, hungrig o trött men fan så lycklig,,,,, sneglade litet då o då på min högravida kvinna som liksom släpade sig fram efter gatan, hungrig som fan hon med, som en hungrig skadeskjuten lejoninna med bytet i sikte,,,, men så ser jag att hon ler ändå,,, fan va fint det kändes. kan inte annat känna love just då! mätt o belåten satt jag sedan ohöll på att somna på plats vid bordet där vi åt,,,, ville hem till soffan,,,,, gick till bussen, åkte hem satte mig i soffan ca22,20,,,,,,äh men va fan! telefonen ringer, min terapeut  talar om att grabbarna som bor på hemmet har supit!!!!! på med kläderna, ut på gården , möter bosse o åker för att bistå med det jag kan, o världens drygaste fyllon möts jag av,,, verkligen patetiskt att se hur man varit, ja egentligen hur man e om man ej e nykter. så massa bra saker har hänt idag,, o så lite keff oxå.... det behöver jag,,, får aldrig glömma vart jag kommer ifrån. kram 

gu va nervi ja e!!!

fy vad stressad jag blev,,,, fick en fråga om jag ville komma o dela med mig av mitt liv o hur jag blev nykter idag,,,, ska va där kl 1900 o snacka i 40 min,,,,,,,,, ska dela med mig ikväll om hur det gick,,, men nu vill jag att ni hjälper mig genom att be,,,,,, eller iallafall håller era tummar för att det ska gå bra,,, hej då, ludentå!

vad det värmer!!!!

viken morgon!! min ängel gav mig kaffe på sängen,,,, min vän hade bloggat så fint att jag nästan grät. japp jag grät nästan, av tacksamhet. för det e såhär,,,,, vi e några stycken som verkligen kämpar för att utvecklas, vi vill lära känna oss själva vi talar massor med känslor o ger varandra tips o råd i hur vi skulle kunna göra då o då, vi berättar hur vi tänker när vi ser saker som sker o hur vi känner i vissa situationer. ja vi e som fjortonåringar, sökare vill jag kalla de men på vår egen nivå, den passar oss. när man av en sådan person får veta att man e viktig, ja då värmer det kraftigt i hjärtat.
på tal om att va en sökare,,,,,, ja e en sån har alltid sökt, hetaste kickarna, i våldsamheter, i droger, i brott av alla de slag, jag har sökt genom att skada mig, har skadat så många andra, har sökt genom gatorna, genom kvinnorna, genom polare, genom att manipulera o skada allt o alla. ja jag har sökt det helt enkelt genom att vara destruktiv,,,, men vad det va jag sökte hade jag inge svar på! d e ju en förutsättning o veta det vad man ska ha innan man börjar leta,,,,, det va faktiskt en av mina första upptäckter i nykterheten.
men nu då? vad e det jag vill ha o veta? hmmm, ja det får jag veta,,, japp i precis den ordningen sker det,,,,, jag får det jag behöver veta, dvs om jag inte strävar efter ett specifikt mål i livet, men jag kan inte ha kontroll på något,,,,, inte nåt,,,, svårt som fan att inse det faktiskt. vill ju liksom veta vad som sker imorgon o jämföra med igår,,, gör så ofta. men idag då? ska jag inte försöka smaka på idag? faktiskt den viktigaste dagen i mitt liv, idag e jag en levande, medans jag igår inte e något idag. vill kunna stanna till o känna precis nu, njuta av kaffet som doftar i mitt just nu, för det som doftade igår doftar inte mer,,, visst det doftar återigen kaffe men det doftar idag inte igår,,, vill känna kärleken till min kvinna jag har just nu, vill inte älska henne igår aller imorgon för jag älskar henne just nu idag, vill känna att imorgon e ett helt liv från mig....
ja fyfan vad svårt det e,,, men de dagar det funkar så har jag flyt, då gr jag det som e bra för mig o det som e bra för mig det e bra för hela min värld,,,, o det e ju faktiskt hela världen,,,,visst!? just nu så känner jag att jag tänker på eftermiddagen inte bra alls,,,,,,,, eftersom den inte ens existerar,,, nej den gör iinte det jag har inte upplevt den ännu iallafall, i min värld e det den 14e i 7e kl 10,50 så då borde jag hålla mig dår,,, det här med klockan e ju ett bra knep,,, hm klockan e 13 inte mer inte mindre,,,, tror jag borde hålla mig ungefär där. men då blir man ju sjuk över tider istället,,, hmmm djävla knepigt asså,,, nädå det jag vill säga e att,,,,,,, jag önskar att tider, prestige o pengar inte va så mycket värt som det e i ett sånt här samhälle vi lever i, vi e så fast i våra drömmar att vi inte ens ha tid att se allt fint vi har omkring oss,,, inte familjen för den ser vi utan allt annat vackert,,,, all pratar om världen vi förstör om alla utsläpp, om alla krig,, om allt våld på gatorna, en del går inte ut på kvällen,,, för på kvällen e "dom" ute. jag e oxå en som talar om allt hemskt här på jorden. hur lite tid det e över o vad jag vill ha o kunna ge o så oroar jag mig för om jag hinner med allt,,, japp jag e oxå en av de som lever om de vore döda redan,,, men jag vill ändra på det o jag ska ändra på det för jag vet att det e så.. idag ska jag va nykter,,,, jag ska va en fin pojkvän, jag ska städa o joba lite,,,,,hmmm få se om jag hinner med allt!

ganska skönt ...

morsan har kokat kaffe, hon sitter o lser korsord vid mitt matbord,,,,, ska jag baka bullar idag? klart du ska ! så nu e hon iväg o köper ingredienser. jajaaaaa det e ganska skönt...
vaknade o hade djävligt ont i luvan idag, syrran ringde o lät som att hon varit vaken typ jämt, jag saknar henne, vi har en väldit speciell relation hon o jag, tror att det kan va för att hon fått så mycket stryk av mig,,, hahahaha. nejdå, men jag vill att hon ska ta sig hit snartså jag får umgås lite med henne, hon har alltid varit en trogen vän min lilla syster. trots att jag varit som jag varit så har hon liksom backat upp mig på alla sätt, kan liksom inte förstå varför men antar att hon bara e sån.
det gör ont i mitt hjärta när jag vet att hon blir sårad, vet att hon blir det ibland men hon låtsas som att inget berör henne, o då gör det ont, för jag vet, när hon säger att hon e arg så menar hon att hon e ledsen, när hon säger att hon e fundersam så vet jag att hon läker sitt lilla hjärta,,,, för hon e sårad, o när hon vill slå någon på truten så vet jag att hon egentligen skulle vilja gråta,,, det går inte att lura en storebror, inte en storebror som bryr sig.

hörde idag att hon var ledsen över att hon kunnat komma hit, ska sluta tjata om det nu, vet att hon inte orkar förklara mer.

jaja,,,, idag ska bli en bra dag, jag ska va en bra pojkvän idag igen! tror att jag blivit en skitbra nu på slutet faktiskt! jag ska tattuera min styvfar oxå ska bli djävligt kul,,,,, men usch!!!!! styvfar,,,, min styva far!!! vissa ord vet jagbara inte hur man kom på assså,!!! nåja finns väl en förklaring till allt, men just vad ordet styvfar kommer ifrån tror ja inte jag vill ha storyn bakom.

nu har vi gått 7 dgr över tiden,,,, tror inte att det kommer någon bebis ändå. e så djävla trött på o vänta så jag har slutat med det,,,, nä nu ska ja ta en cigg en stor kopp med kaffe.....JA!  just djävlar,,, idag ska jag lova er o mig själv att jag ska vara nykter vad fan som än händer! så idag behöver ingen pundare va orolig, jimmy blir där han e idag oxå... hahaha, men ni vet att ja ser er,,, hmmm o hör er. SÅ LÄGG AV!


väntar ännu....

ja barnet har ej kommit ännu! sitter lisom i en dvala, o får inget förutom tattueringarna rätt. satt o va orolig idag,,,,orolig över min ekonomi! hahaha,,, behöver inte va orolig mer över sådant som pengar, behöver inte köpa droger, har inga mer skulder o jag får mat i magen varje dag. nej,,, tror att jag blivit bortskämd faktiskt. behöver bara tänka på hur det såg ut för ett tag sedan o vips,,,, så får jag ny energi.
ringde o grattulerade en gammal vän på hans födelsedag idag, han vart lite ställd över att jaf kom ihåg honom. kul att göra andra glada.
nu vill jag bara att min bebis ska ta o komma,,, han e fett seg den grabben, hm han e väl som far sin kan jag tro.
äh jag orkar fan inte skriva mer det här e djävligt trist ibland asså! fattar inte hur man orkar sitta barra skriva om sig själv varje djävla dag,,, jag ag jag jag o sen jag. e nog lite trött bara vi hörs.

nähä!!!!

det e då fan vad tiden ska bli t o gå sakta nu då,,,, nu e det tre dagarsedan mitt barn skulle trillat ut ibalnd oss.
hm! mitt tålamod e ändå starkt, trots att det inte e så bra,,,, ha det e svårt att förklara men jag vill säga att jag iallafall har ett tålamod,,, tänk vad sköntom jag sluppit lära mig att vänta, då hade jag heller inte behövt ett tålamod,,,,, men det måste ju vara så, då hade jag ju inte ens tänkt på att jag väntar, utan skullebara kunna låta det ske lixom,,, skönt det skulle va, bebisar e ju så de slipper ju vänta behöver bara vara det dom e, o få det dom nehöver för att kunna vara det, o det får dom genom att endast vara det, vara bebis skulle va skönt det!.
Har en känsla av tacksamhet idag, ja just idag känner jag en speciell tacksamhet, har köpt smink åt min pingla, o hon älskar ju smink o sånt,,, e tacksam för det,,,, e tacksam för att hon e en milf, en riktigt sexig morsa e hon maria. satt på stan idag med henne o vart så tacksam, hon e helt utan att tveka den vackraste lilla pingla jag lagt mina rödsprängda ögon på! o så e hon min! tacksam för det, anton älskar mig,,, det vet jag, tacksam för det med, att jag älskar tillbaks numer e jag än mer tacksam för,,, vill fylla mitt liv med massor av kärlek nuförtiden, e så trött på att va arg, har faktiskt gjort ett bra jobb med just det,,, det att vara glad så ofta som möjligt,,, visst händer det saker hela tiden men min glädje o tacksamhet tar alltid över tillslut,,,,allltid.
sitter o ser mig om i mitt hem, ser att vi faktiskt har fått ett fint ett, det sitter en fin tjej bradvid mig, en mycket bra vän ligger på min soffdivan o jäser efter att ha ätit mat som ja lagat, hans lilla syster sitter bredvid honom o ser helt nöjd ut,,,,leeeeer! haha tänk att livet ser ut såhär nu, för ett år sedan hade ja inget hem,,,, jag var smal som en etiopier, injicerade knark för tusenlappar varje dag, kände mig förföljd dygnet runt, litade inte på någon, var väldigt oberäknelig o våldsam..... fan jag nästan gråter när jag ser tillbaks på mig själv, nästan gråter gör jag oxå av tacksamheten söm samtidigt slår alla minnena i småbitar!!!!!!! en smärre förvirrad liten gosse med en arg min, en stor sorg lyser ur hans ögon,,,,, han saknar mod att stå för vem han e,, han kan inte vara liten o sårbarden här gossen ja ser,,,, nej för då äter man upp honom. han vågar ej heller lita på dig för då kommer du bara att luras,,,,, minst av allt så vågar han älska,,, för om man älskar så kan man få ont jätteont,,, han har gjort det en gång o det sved verkligen ont.
pang något hände!!! han öppnade sina ögon, mötte sig själv o såg att det ha trott stämde,,, ja det stämde faktiskt,,, men det va inte farligt,,, inge farligt alls,,,,,,att leva.
han e jag, o jag älskar idag, känner att jag e älskad, jag litar på fler idag men inte alla, att det gör ont har jag förstått e priset man kan få betala föt att få smaka på livets goda. nej nu ska jag ägna mig åt livet gen,,, kram på er.

idag ska det ske!!!!

javisst idag ska det komma en unge till världen,,, men det ser ut som att min kvinna inte e redo att "släppa taget",,, nä då det tar den tid det tar. min granne va full igår, kändes så tragiskt att se hur han horade för att få sig en bärs hos grannen,,, liksom låtsades va trevlig o glad över livet nä jag vet att hanva en plågad själ i ett djävligt utsatt läge just då.
har tattuerat massor med folk denna vecka,,,, har utvecklats en hel del märker jag o andra med för den delen,,, det e så djävla skönt o bara snöa in i ett stort motiv, o liksom bara leva i just det jag gör då, allt som sker bara liksom kan få göra det,,,, för jag,,,,, ja tattuerar! ja det e skönt.
min nya sponsor vill att jag ska börja jobba på i stegarbetetsguiden,,,, men jag ,, jag bara lovar o lovar,,,,, en del saker försvinner liksom inte bara genom att jag slutat droga. men så e det ju så att jag ska snart bli pappa o e rätt mycket uppe i det,,, måste liksom bara få vara det oxå, min sponsor e nig en av de mest kärleksfulla personer jag stött på inom den rörelse jag lever nykter genom, men han verkar tuff, o så vet jag ju vem han e sen jag var aktiv knarkare,,, en liten tuff otäck djävel va han där, så genom att ja mött honom i det skick jag gjort idag så ger han mig oxå massor av hopp.
ok livet då,,,,,, ska gadda idag,,, kl 12,00 tror jag det va, en bra tid tycker jag att det e. ska va en bra pojkvän, en kärleksfull kompis, o så ska jag ha tålamod idag igen o igen o igen! men så måste ja ta det där beslutet igen,,,,,,,,, idag ska jag vara nykter vad som än sker!!!!! nu ska jag gå o väcka envän som sov på min soffa inatt.

jaja,,,,,

jaja jag tänkte väl ta o blogga igen då! skönt att äntligen komma ur den där dimman jag varit i ett tag nu,,,, ter dagar kvar nu tills bebisen kommer, nervigt värre!
hon e trött nu,,,, min kvinna alltså, hon tappar nappen fort som fan, blir sur utan direkt någon anledning. hon hör inte vad jag talar om för att hon e så disträ, o därför så måste jag upprepa allt, då blir jag trött o hon blir sur.
men hon e söt när hon e arg,,, ja fyfan vad hon kan bli ful om man säger det till henne! nej hon e bäst i världen,,,, vet att hon e lika kär i mig som jag i henne.

nu har vi haft besök hemma i en vecka o nästa besök avlöser det gamla idag, marias syster kommer idag,,,,, ska bli kul.
har blivit väldigt social på senare tid, ja ja vet inte om jag e direkt kul o snacka med eler så men jag tycker om att ha folk omkring mig hela tiden. o nu e morsan här, verkar som att hon bestämt sig för att allt jag säger kan användas emot henne in a court of law,,,, skit defensiv me allt,,,, satmara!. nä då hon e fin hon med.
ska tattuera idag, har gaddat varje dag nu o känner att jag ska ta en paus igen, jag tappar liksom sugen på själva konsten om jag frossar i det, har ju funderat på det där med att öppna en studio rätt länge,,,,, men tänker då på hur det ska bli om jag måste, kommer ihåg hur det va på bildlektionerna när man va liten,,,,IDA SKA VI TECKNA TOMTAR!!! O DOM SKA SE UT SÅHÄR O SÅ SKA DOM BÄRA PÅ EN SÅNHÄR! BLA BLA!  nej fyfan gjorde aldrig som dom sa,,, inspirationen bara flöt av mig då jag fick order. nej ska nog tänka lite mer på det där innan jag tar ett beslut...

Hmm,,,,, beslut va det ja? idag ska jag va nykter, jag ska va kärleksfull mt min kvinna o emot mig själv. jag ska städa,laga mat tattuera o sen mest av allt så ska jag ha tålamod med det gud ger mig idag. kram på er.

RSS 2.0