detta e min familj,,,

abbe darlingmin ängelantondarling o abbe darlingabbe darling o pappa darling

asså fan vilket fint liv jag har  gråter nästan nu.

e borta nu,,,

jag e inte hemma hos min familj,,, har vart borta ett par dgr o det e jobbigt ibland,,,, e ju inte van ett inte få ha dem nära hela tiden o det skrämmer mig massor.
jag e i smedjebacken o träfar min andra familj,,, mina gamla polare o mina syskon o mina päron,,,,,
det e ju skitmysigt men tankarna plågar mig ofta , va gör dom därhemma, saknar dom mig? osv,osv. men nu börjar det bli lugnare,,, jag fattar att det ej e någon katastrof för att jag ej e hemma just nu,,, kommer snart hem igen ju.
har gaddat en del här i byn o alla e jättenöjda,, det känns konstigt att komma hit o göra bra saker om jag jämför hur det varit de senaste åren jag bodde här,,, nu börjar nog alla förstå att jag inte e som då.. att jag jobbar på min ödmjukhet o att jag framfrallt e nykter,,, helt o hållet,,, en släkting till mig trodde trots att jag varit nykter i ett o ett halvt år att jag drack en bärs då o då! hahaha,, han trodde mig knappt när jag sade att jag var absolutist, det säger en del om hur betrodd man e.. asså jag har ju gått på krogen o så några ggr,, men det betyder ej att jag måste dricka öl eller sprit. det betyder ej heller att jag inte kan umgås med andra som dricker,, asså det e ju ganska kul med fester,, enda skillnaden nu e att jag bara festar,,,, asså festar utan att vara full lr påtänd,, e det så konstigt lr? tycker inte jag iallafall,, visst var det knepigt att tänka så i början men u känns det helt ok,,,, nu går ju jaginte på fest direkt ofta o vad det beror på kan jag ej svara på,,, men de jag känner tror väl att det inte e ok för mig att gå på en fest eftersom jag ej dricker så man blir ju inte direkt heller medbjuden ,,, vafan jag kostar ju inget på krogen!! heha,,, nejdå jag fattar.
hursomhellst så känner jag mig tacksam idag,,, för allt som finns i mitt liv,, sånt som kärlek, möten med andra,,,, tacksam för att jag hittar mer o mer rätt i min tillvaro o för att just jag blivit nykter,,,, min familj,,,,, min underbara familj tänk att jag fått en helt egen sådan,,,, jag vandrar ute på stanmed en barnvagn,,,,, jag kommer överens med min tokiga tonåring,,, o han älskar mig lika mycket som jag älskar honom,,,,, o jag får vaknabredvid en tjej som jag avgudar,,, ja så edet hon e det vackraste som jag sett o fått äran att lära känna,,,,, maria hon e underbar.
jag e även tacksam över de jobbiga stunder jag får uppleva för varenda en ger mig nya insikter,,,,
mina systrar har jag kontakt med,,,,, vissa av dem e ju lite sura just nu men det e lugnt,,, för jag står här när dom vill det igen........ morsan tror på mig o det e skönt,,, hon kan sova gott igen,,,,,,,, ja jag har massor av kärleki mitt liv o det e jag tacksam för. ha det.

Jag e trött.

ja , jag e trött som fan,,, orkar inte gadda , orkar inte diska, orkar inte garva hela tiden.
Men jag orkar ändå älska, jag orkar tro, o jag vill fortsätta med att sträva, ja det e inte så att jag e speciellt deppad faktiskt trots allt som skett,,, det e mer så att jag behöver en liten paus från det.
Jag kom på att jag hade en blogg, den har gett mig massor, hade glömt det, liksom vad de var värd för mig, det e ju såhär,,,, jag e fan duktig, det måste jag säga,, har gjort det bra hittills,,,
Jag glömmer ibland, för ibland blir jag blind, jag ser bara sånt jag vill ha oglömmer det som faktiskt finns, det jag redan kan ta på,,,, jag sitter o nöter på mina planer, jag stressar upp mig utan att veta varför?! asså jag måste ju komma ihåg var jag kommer ifrån,, o jag måste komma ihåg det jag vet, för jag vet så mycket om livet som inte många andra vet,,,,, kanske e det en förmåga att se utanför ramarna,,, eller så kanske det e ren paranoia,,, men hur det än e så skrämmer det mig inte det minsta,,,,,, mina toerier om livet skrämde mig förut men nu finner ja tröst i att se dom som min sanning,, tröst då livet bara går emot mig,,,,, för det enda som e äkta,,, anser jag, det e kärlek o hat,,,,, resten e bara vad vi tror e viktigt att kunna,,, ja resten e bara kontruktioner av olika slag som olika människor genom generationer ansett vara bra av olika anledningar,,, mest ekonomiska sådana givetvis,,, men iallafall,,,,,,inget e äkta förutom kärlek o hat,,, allt för att skrämma o hålla oss på plats,,,,, o det e viktigt för mig att se det så då livet går emot mig.... äh vet ej hur ja ska orka sitta o förklara detta på ett sätt som gör det vatten tätt..... för det e vattentätt om man ser det i helhet. nej nu skaja fortsätta min paus,,,, peace.

RSS 2.0