kul att leva! spännande grejor hela tiden!!!!

vart en en bra dag idag,,,, eller int helt bra kanske, har vart lite jobbigt ,,, folk från mitt gamla liv har börjat höra av sig, va ju så djävla dum o gav bort mitt nr,,,,,
som tur e så finns det vänner som kan leda mig då jag känner mig otrygg i livet. tack rogga.
kom att tänka på vilket fint liv jag faktiskt har,,,, mina vänner e ju inte många men ack så fina ,,,,, eller fin? a jag vet att det låter ensamt men dom e ej fler än att jag kan räkna dom på en hand numer. har valt det själv,,, visst finns det nog vänner att tillkalla om livet börjar skrumpna, men de o jag har ju helt olika liv just nu, jag har valt att va lite för mig själv med min nya familj,,, o jag trivs så.
har vänner som försokt att gå samma väg som jag gör nu, sorgligt men det har inte gått nåt bra ännu,, önskar att det gjorde det, kan kännas lite ensamt o höra hur andra jag precis lärt känna sitta o prata gamla minnen, för jag kan ju inte dela med mig av mina iallafall inte med någon som kan delta med samma glöd,. men minnen skapar man ju hela tiden o snart e jag väl där o petar jag med,,,, fan hon e fin hon haltar runt här hemma o ser smått labil ut hela dagarna, men hon e fin hon där med magen som står nåstan en meter framför benen på na, hon e mitt hjärtas varmaste svit,en svit som tillhör henne, jag försöker hålla rent där, känns viktigt o inte damma ner o spilla massa onödigt skit där,,,, känner att det bara blir viktigare, för när tiden går o jag lyckas hålla rent så vill jag inte offra all kärlek o slit jag lagt ner på den. ja ja jag älskar henne så.
nu sittr hon bredvid mig o ler,,,, hon liknar mig vid en hundvalp,,,, hm manligt!

så nog har jag det bra alltid jag ger kärlek jag får en massa tillbaks. vad e det som e viktigare än det?

Glad igen,,,,,

Ny dag, nya tag,,, känner mig stark igen idag,,, solen skiner o jag har fått både kaffe, cigg o en djävligt stor snus,,, haha har ofta tänkt på om jag bytit ut mitt drogande mot nikotin,,, drar ju i mig en hel del skit varje dag. visst får det konsekvenser men som det ser ut just nu så får det väl väsa lite ur lungorna, e ju nykter o lever på det.

Ett nytt beslut va det ja!? vilket ska jag ta? till att börja med så ska jag va nykter idag, vad som än sker! o jag e djävligt tacksam att jag fick en nykter gårdag, sedan tar jag nu ett beslut att släppa det som skett igår kväll, inte värt det,,, ska försöka att se grabben lite mer än vanligt, o så måste jag sluta känna efter så förbannat!
Ska vara tillhands idag, ska vara kärleksfull mot andra o givetvs mig själv oxå,,, ska hålla i känslan jag har just nu,,, känner att inget kan få mig ur spår just nu o det e en känsla som jag uppskattar massor.

10 dgr kvar tills att albin kommer till oss, konstigt det här, så skumt att jag ej vet riktigt vad som e sant eller inte, det slår mig ibland,,, hörru jimmy! du ska bli pappa snart o då får jag kärleksbubblor! längtar som fan.
nä nu ska ta o ge mig ut i dagen bland de andra dödliga. o ja just det! GOD MORGON!!!!!!

Hm,,,,

Så vart det med den lada dagen,,,, inte värst bra direkt,,, men tog sig allt efter att timmarna gick.
nu liger jag bredvid min flickvän o bloggar, känns inte alls så bra som det gjorde tidigare,,, orkar inte hela tiden passa mig för vad jag säger tycker o önskar mer,,,, allt blir liksom bara så djävla fel hela tiden,,
önskar att jag inte va så djävla rädd hela tiden, vill kunna säga vad jag känner utan att bli orolig för hur hon ska reagera.
VET! JAG VET ATT HON E GRAVID!!!!! men vafan, lite djävla måtta får det vara på konstigheterna iallafall, jag e ju faktiskt inte dum i huvet.
Men en sak har skett sedan jag börjat jobba med mig själv ,,, jag har börjat bli ledsen istället för att bli sne` o det e fan ett framsteg, tror att jag börjat få grepp om vad som borde göra mig sne´ o vad som borde göra mig ledsen,,,,, men har också fattat att jag har frossat i den där ledsamheten lite väl mycket ibland,,, kanske e så nu oxå, vet inte men kan va så.

vi har ju en ganska så manipulativ tonåring här hemma o det e väl det som gör att kommunikationen brister många ggr,,, känner igen mig som fan i pysen o vet vad han kör för knep ibland, men då jag vill sätta stopp för det så kan jag få en känsla av att han kanske tror att jag inte älskar honom, då e d tufft att höra att man gör fel,,,, blir liksom en bekräftelse på det man fruktar mest av allt.

ska ta ett nytt beslut imorgon bitti o det delar jag med mig om då. hm sitter å tänker på vad min kvinna tänker just nu,,, en suris kan hon va,,, men hon liksom spelar helt oberörd,,, det gör mig inget att hon e så mer,,, det retade gallan ur mig förut men jag har på något sätt hajat att det e väl så hon gör,,, guuud vad jag e tokig i den tjejen,, hon e verkligen nåt att räkna med den där maria. vi käpar hårt o intensivt med vårt struliga humör båda två,, fan det e en skön känsla att ha den där som talar om att vi faktiskt vill funka ihop, jag e inte rädd att se alla djävla issues vi har både hon o jag o vi ihop, för att jag vet att vi fixar det,,, det handlar bara om att ge det tid, massa kärlek o att ha tålamod så fixar vi allt,

jag e stolt som fan, vi har varit nyktra i snart ett år för fan, vi har ett fint hem, jag får höra att hon älskar mig varje dag, har minst en rysning av hennes kärleksbubblor lika ofta, fan vet vad jag vill! o det skrämmer skiten ur honom, för jag vill bara ha ett kärleksfullt liv. tack vi hörs imorgon.   hälsar till en god vän oxå, han vet att jag menar honom.

God morgon.

hm,, det e ganska skönt det här med att vakna tidigt på morgonen ändå,,, tänk att jag så länge föraktat den stunden på dagen som ja senare skulle uppskatta så mycket. det doftar lit halvbränt kaffe, jag har rökt min morgoncigg, har gett min pingla lite kaffe på sängen,,,, jag har oxå hunnit fundera en massa på varför jag nu ska va så nöjd med livet,,,, det e ju så att under stora delar av mitt missbrukande av droger som började då jag va runt tolv år faktiskt varit utan ett hem, har inte heller haft ett större utbud av känslor så det e helt enkelt underbart att få vakna ganska tidigt, sträcka lite på mig titta till maria som snart ska föda vårat barn, se mig omkring o få komma på att jag faktiskt vaknat hemma hos mig, bland mina saker,, mitt ibland de jag älskar,,, tacksamheten slår mig nästan ur stolen nu när jag tänker på det igen, jag tänker,,,, vad kan jag göra för de jag älskar idag? kan ju faktiskt ta tag i disken nu när allt engagemang bara regnar över mig trots att det bara e morgon o tidigt som fan, nåja,,,,,vi får e. men något jag vet att jag ska göra e att ta det där beslutet så många tjatat till mig om att jag måste ta,,,,,att jag ska va nykter idag,,, sen vill jag nog påstå att det finns andra beslut oxå som jag bör ta för att få det o funka,,, blir ju lite, eller rättare sagt djävligt trist o enformigt att bara bestämma sig för att va nykter ju!,, varje dag,,,,
 
Nä nä, idag ska jag vara glad,, vad som än sker idag ska jag försöka vara glad o tacksam,, jag ska försöka tänka på vad jag kan glädjas åt när mitt tålamod tryter, när min oro försöker att ta över,
Jag ska ha tålamod med mig själv idag, o om maria blir pissig så ska jag förstå varför hon e så (hon ska ju faktiskt föda snart)
jag ska älska anton lite mer idag,,, lite mer än vanligt ska jag se honom för alla bra saker han är, känns som att jag glömt honom lite de sista dagarna,
jag ska städa idag.

Ja fy fan! vad livet har blivit förändrat på ett år alltså, nu ska jag koka nytt kaffe väcka min ängel o kasta mig ut på det äventyr som dagen nog ger mig,,, tja!
 


KONVENT TÅBIRA O NYA KRAFTER!!!!

Jaha då har man blivit en sån här,,,, en bloggare, trevligt, ett utmärkt tillfälle att åter få stå helt i centrum i min helt egna lilla värld,,,, har ju ett förflutet som narkoman o fängelsekund o har därför sett till att göra något åt det med risk för attlåta "bror duktig" så e det iallafall så det är,,,, man vet ju aldrig hur framtiden kommer att te sig men jag e iallafall nykter idag, har just kommit hem ifrån ett konvent där jag träfft massor av människor som gör samma sak som jag, nämligen lär sig att leva utan droger,,, ni ska bara veta hur svårt det e o skola sig till svensson. har ju aldrig tänkt på att jag måste kunna känna en massa som jag inte gjort förr,,, hemskt det här med sorg, rädslor o ensamhet,, har ju aldrig förr tänkt på att jag kanske blir ensam en dag, hur taclar jag det? fan vad rädd jag blir när jag tänker på det, sorgligt! men nu e det ju inte så ännu iallafall. min helt underbara jättegravida kvinn sitter här bredvid mig o fnittrar åt ett gammalt på tv, det får mig att känna det som att jag e ganska nöjd,,,,, mitt liv e ju lite så just nu,,, hon behöver mig,,, massor, vill att hon ska vara nöjd.

barnet beräknas komma den 5e juli så nu handlar det bar om typ 13 dgr tills det smäller... ja detta var ju ganska så trevligt. hörs imorrn,

RSS 2.0